понедељак, 13. фебруар 2012.

RIMSKE ZAVESE I PANELI


PANELI I RIMSKE ZAVESE su trenutno najatraktivniji ukras u savremenim i modernim, stilski
uredjenim stanovima, ukras koji na moderan nacin uklapa zavesu kao najvazniji detalj uz ravne i moderne linije vaseg enterijera, kao sto dopunjava i klasicno uredjene enterijere, stapajuci staro i novo, za sta i nije potrebna velika hrabrost.

S obzirom da se profesionalno bavim zavesama, ukratko cu opisati nacin izrade i u prilogu dati nekoliko fotki. Mogu biti tanki od zavesa ili debeli kao dekor,tj. zamena za roletnu. Paneli su najlepsi
ukoliko se rade u kombinaciji dva ili tri razlicita dezena, dok su Rimske ili Paketo zavese najlepse ukoliko se rade od zavesa sa aplikacijama, tj. sarenih. I za panele i za rimske zavese postoje posebni mehanizmi koji ih pokrecu levo- desno ili gore- dole, medjutim postoji mogucnost da se iste okace i na klasicnu, vec postojecu garnisnu, narocito kod manjih otvora prozora, pri cemu stedimo pri kupovini mehanizama.

Verujte, dokazano iz iskustva mnogo mladih, modernih ljubitelja zavesa koji svoj dom dozivljavaju kao topli kutak u kome zavesa ima kultno mesto i to s pravom.

NOVI SAD

Нема коментара:

Постави коментар